Copyright 2020 - zoveelmeer

De auto bestickerd

Na lang wikken en wegen over een business case voor de kosten besloot ik kort geleden toch dat het tijd werd voor bestickering van de auto. Op die manier rijd je altijd met je visitekaartje rond en als je de auto op strategische plekken weet neer te zetten, weet iedereen van je bestaan af en dat is de eerste stap naar nieuwe klanten.

Dan moest er natuurlijk een ontwerp komen. Eén ding was zeker: het moest duidelijk zijn wat ik verkoop. Ik zie namelijk veel hele mooie bestickerde auto's maar vaak heb je geen idee wat het bedrijf verkoopt. Aangezien ik levende insecten verkoop, moest dat duidelijk leesbaar zijn in een strak lettertype. Verder wilde ik een dikke oranje streep langs de zijkanten en die moest lekker opvallend zijn. De rest was allemaal minder belangrijk en daarover zou wilde ik me laten verrassen door het bestickeringsbedrijf.

Uiteindelijk kwam ik bij Afdeling Sign uit Nijkerk terecht en daar ben ik prima geholpen. Het heen en weer sturen van de ontwerpen en de aanpassingen daarop, verliep soepel en na een paar weken was alles rond. Toen ik de offerte zag, moet ik zeggen dat ik wel van de prijs schrok. De kosten waren hoger dan mijn hele jaaromzet. Toch zijn we met wat aanpassingen tot een passende offerte gekomen en nu rijd ik rond in mijn eigen visitekaartje.

Zie hier het resultaat.

 

 

 

 

f t g m